12-04-18
285

Even voorstellen… Alex Klomp (Personal Trainer)

Blog - 15 december 2018

Maak kennis met Personal Trainer Alex Klomp!

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als beroepsbrandweerman bij de veiligheidsregio Haaglanden (VRH). Voordat ik bij de VRH ben gaan werken ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij de Koninklijke marine. In beide beroepen is het belangrijk om fysiek –en mentaal in een goede conditie te zijn, en te blijven. Daardoor heb ik mij al vele jaren bezig gehouden met sport en beweging, en heb ik voldoende ervaring kunnen opdoen met kracht en conditietraining.

De afgelopen jaren heb ik mijn passie voor training & voeding verder kunnen uitbreiden door op mijn brandweerkazerne voeding- en trainingsplannen te maken, en zo de kracht en conditie van mijn ploeg op peil te houden. Naast mijn eigen kazerne ben ik ook fysieke trainer voor de toekomstige brandweermannen- en vrouwen. Tevens ben ik gerelateerde opleidingen gaan volgen om zo mijn kennis en vaardigheden naar een professioneel niveau te kunnen krijgen. Ik ben een gecertificeerd personal trainer, bootcamp instructeur en gewichtsconsulent. Door deze combinatie van kennis ben ik in staat een totaaloplossing te bedenken voor uw te behalen doel(en).
Ik ben een enthousiaste en gemotiveerd persoon die altijd opzoek is naar nieuwe kennis en ervaringen. Tot snel!

Terug naar overzicht