17-02-19
621

Stretch & Relax met Mayana

Blog - 23 augustus 2019

Om actief te kunnen zijn, heb je ook genoeg rust nodig. Nu leven we in een maatschappij waar nu juist die rust, vaak ontbreekt op onze ’to do’ lijst. Zo kan het er gemakkelijk insluipen dat je overtollige spanningen vast zet in je lichaam. Dit heeft weer effect op jouw bewegingsvrijheid, letterlijk en figuurlijk.

Ervaar in deze Stretch & Relax lessen opnieuw de rust en ruimte om echt in contact te zijn met wat je voelt en met wat je beweegt. Daarnaast draagt het trainen op flexibiliteit bij aan het optimaal functioneren van het menselijk bewegingssysteem en is het dus een belangrijk onderdeel van een volledig fitnessprogramma. Middels diverse diepe stretchings, bewustwordings- en ademhalingsoefeningen leer je je aandacht te richten op het ervaren van meer bewegingsvrijheid.

Mayana, Personal coach, Yoga, aerobics & Meditatie Trainer met meer dan 20 jaar ervaring in binnen-en buitenland, leert je tijdens deze lessen op een aangename manier, flexibeler omgaan met weerstand en spanning in lichaam en geest. Ervaar meer rust & ruimte in hoofd & lichaam.

Meer over Mayana op: www.mayana.world

  • Vrijdag 30 augustus om 19.00 uur staat er weer een les van Mayana ingepland.

*Deelname bedraagt € 15,- voor een losse les.

Voor meer informatie en/of aanmelden mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Terug naar overzicht