SPORTEN IN DE BUITENLUCHT

Bootcamp

Bootcamp is hét fitnessprogramma voor iedereen die graag wil sporten in de buitenlucht! De combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen zorgen ervoor dat je jouw doelstelling(en) behaalt. Je traint met je eigen lichaamsgewicht en losse trainingsmaterialen, wat zorgt voor een afwisselende en effectieve training. De bootcamps staan onder leiding van onze personal trainers die er alles aan doen om jou maximaal te motiveren en het beste uit jezelf te halen!

Voor alle trainingsniveaus

Onze outdoor bootcamp lessen zijn geschikt voor alle trainingsniveaus, van beginner tot gevorderde sporter, jong en oud. Het trainen in groepsverband werkt motiverend en de personal trainers laten je het maximale uit jezelf halen. Speciaal voor mensen die graag buiten willen sporten maar zich beperkt voelen vanwege een blessure of om een andere medische reden bieden wij ook een bootcamp onder begeleiding van een medisch instructeur aan. Wat zijn de tarieven?

  • Je kan 6 bootcamplessen in 8 weken volgen vanaf €45
  • Eén losse les kan je volgen vanaf €10

Meld je nu aan voor een gratis proefles en ontdek of bootcamp iets voor jou is.

Gratis proefles aanvragen

Bootcamp op locatie

SAM Personal Training verzorgt bootcamps en box clinics ook op locatie. Zo verzorgen we bootcamps voor bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, enz. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Eén les als onderdeel van een vitaliteitsprogramma of uitje
  • Een programma waarbij we voor een afgesproken periode trainingen verzorgen 

Naast onze standaard bootcamps bieden we ook 'bootcamp specials' aan. Bij deze specials speelt variatie een belangrijke rol.

Gratis proefles aanvragen

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
9.15-10.00              
10.00-10.45              
10.45-11.30              
19.00-19.45              
19.15-20.15     Bootcamp**        
19.30-20.30 Bootcamp*            

  * Locatie Bootcamp maandag: Dorpsplein Nootdorp
  ** Locatie Bootcamp woensdag: Dobbeplas Nootdorp

Personal training

Met personal training stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Het is een combinatie van training, voeding en coaching. Wij zijn jouw 'stok achter de deur' en helpen je jouw doelen te realiseren.

Lees meer