PERSONAL TRAINING

Duo training

We zijn in lockdown en binnen sporten is niet mogelijk. Toch is het belangrijk, nu we weer meer thuis zitten, om in beweging te blijven en te kunnen sporten. Lees hier hoe jij bij SAM Personal Training tijdens de lockdown toch kunt blijven trainen.

 

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Voordelen Duo training

Naast dat je elkaar kan motiveren heeft duo training nog meer voordelen:

  • Samen plezier: je beleeft samen plezier aan sporten en je personal trainer zorgt voor variatie in de training
  • Doelen behalen: het programma is volledig gericht op jouw persoonlijke doelstelling, ondanks dat je met zijn tweeën traint
  • Persoonlijke coaching: je personal trainer is altijd bereikbaar voor vragen en motivatie
  • Veilig sporten: zoek op een veilige manier je grenzen op in een resultaatgericht beweegprogramma
  • Gezond leven: werk aan een gezonde levensstijl met aandacht voor training, voeding en rust
  • Aan huis: naast duo training in onze studio geven we ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie 

Gratis proefles aanvragen

Personal training

Bij personal training (één op één training) stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Door afwisseling en uitdaging in de training zorgen we ervoor dat je net een stap verder gaat in het behalen van jouw resultaat. 

Lees meer

Small group training

Liever in kleiner groepsverband trainen? Dan is onze Small group training wat voor jou! Met Small group training train je in een groep van maximaal zes deelnemers. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig!

Lees meer