Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

Thijs Riep

Sport is altijd mijn uitlaatklep geweest: waterpolo, duiken, (kite)surfen, judo, hardlopen, krachttraining, niks was en is te gek als ik me maar volledig kan geven.
Naast mijn werk als personal trainer, werk ik in het dagelijks leven ook als fysiotherapeut. Voor mij is het een prachtige combinatie om mijn passie voor bewegen en een gezonde levensstijl zowel vanuit het sportieve vlak, als vanuit medisch oogpunt te bekijken.

Voor mijn cliënten wil ik de bron van kennis over een gezonde leefstijl zijn. Ik vind het gaaf om mijn kennis binnen het vakgebied goed op peil te houden met opleidingen en cursussen, maar nog mooier vind ik het om deze kennis over bewegen, voeding en herstel over te brengen aan anderen.

Ik wil met personal trainingsessies een bijdrage leveren aan een gezond en vitaal leven en de mogelijkheid bieden om op een fijne, maar tegelijkertijd uitdagende, manier in beweging te komen. Samen kunnen we doelen behalen en een duurzaam resultaat bereiken, ongeacht hoe fit je al bent en wel of geen beperking/klachten ondervindt bij het sporten. We werken toe naar een gezonde leefstijl zonder dat het wordt ervaren als een onbereikbare, vervelende uitdaging.
Resultaat zien is vaak hard werken, maar de weg ernaartoe is vooral heel erg leuk, en dat wil ik iedereen laten zien!

Naast mijn werkzaamheden als Personal Trainer geef ik ook sportmassages bij SAM Personal Training. Voor meer informatie of een afspraak kun je persoonlijk contact opnemen door te mailen naar: thijsriep-sportmassage@outlook.com, bij voorkeur onder vermelding van je telefoonnummer.

Opleidingen

  • NASM Personal Trainer
  • Crossbox opleiding
  • B.Sc. Fysiotherapie
  • Leefstijl- en preventiecoach
  • Kettlebell basics
  • Weightlifting clinic
  • EHBO / BHV

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op

 

Terug naar alle trainers