EEN-OP-EEN TRAINING

Personal training

We zijn in lockdown en binnen sporten is niet mogelijk. Toch is het belangrijk, nu we weer meer thuis zitten, om in beweging te blijven en te kunnen sporten. Lees hier hoe jij bij SAM Personal Training tijdens de lockdown toch kunt blijven trainen.

 

Wat jouw doelen ook zijn, Sam Personal Training inspireert je om het beste uit jezelf te halen. Bij personal training (een-op-een training) stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

Training, voeding en coaching

Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Het is een combinatie van training, voeding en coaching. Wij zijn jouw 'stok achter de deur' en helpen je jouw doelen te realiseren. Samen stellen we een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Je personal trainer is jouw motivator en zal er alles aan doen om je optimaal te begeleiden.

Persoonlijk voedingsschema

Ongeacht je doelstelling heeft voeding altijd een belangrijke functie bij het behalen van resultaat. De juiste voeding draagt bij aan je weerstand, geeft je energie en verhoogt je prestaties. We maken samen met jou een persoonlijk voedingsschema dat past binnen je leefstijl zonder dat je drastisch je eetpatroon verandert.

Gratis proefles aanvragen

Waarom personal training?

  • Trainen in een privé studio
  • Op maat gemaakt beweeg- en voedingsprogramma
  • Wij zijn jouw stok achter de deur
  • Doelgericht trainen: effectief en efficiënt
  • 4 pijlers: training, voeding, ontspanning/rust, motivatie

Door afwisseling en uitdaging in de personal training, zorgen we ervoor dat je het programma beter kan volhouden en net een stap verder gaat in het behalen van jouw gewenste resultaat. We stellen indien gewenst een trainingsschema voor je op waarmee je doelgericht kan trainen buiten de sessies om. Naast personal training in onze studio geven we ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie.

Proefles aanvragen

Werkwijze

  1. Tijdens een intakegesprek in onze unieke personal training studio in Nootdorp maken we jouw doelen concreet.
  2. Hierna volgt een proefsessie, zodat je kennismaakt met ons en onze manier van werken.
  3. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op vier belangrijke pijlers: training, voeding, rust en motivatie.
  4. We evalueren regelmatig samen. Jouw personal trainer is je ‘stok achter de deur’ en zal je volledig begeleiden en coachen om jouw doelen te realiseren.

Bij Sam Personal Training krijg je een all-in prijs voor voeding, training en coaching. Je neemt geen pakketten af, maar je betaalt op basis van afgenomen uren. Helder toch?

Proefles aanvragen

Kennismaken met personal training

Het is belangrijk dat je een klik met ons hebt. Er werken meerdere personal trainers bij Sam Personal Training en tijdens een kennismaking kijken we wie het beste bij jou past. We bieden je de mogelijkheid om vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen in combinatie met een proefsessie. Zo krijg je een beeld van wat personal training voor jou kan betekenen.

Proefles aanvragen

Duo training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Lees meer

Small group training

Liever in klein groepsverband trainen? Dan is onze Small group training wat voor jou! Je traint in een groep van maximaal zes deelnemers. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig!

Lees meer