DOELEN BEHALEN

Personal training

Wat jouw doelen ook zijn, Sam Personal Training inspireert je om het beste uit jezelf te halen. We stemmen het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint. Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Het is een combinatie van training, voeding en coaching. Wij zijn jouw 'stok achter de deur' en helpen je jouw doelen te realiseren.  

  

  

Eén op één training

Eén op één training

Bekijk

Duo training

Duo training

Bekijk

Small group training

Small group training

Bekijk

Waarom personal training?

  • Trainen in een privé studio
  • Op maat gemaakt beweeg- en voedingsprogramma
  • Wij zijn jouw stok achter de deur
  • Doelgericht trainen: effectief en efficiënt
  • 4 pijlers: training, voeding, ontspanning/rust, motivatie

Bij Sam Personal Training krijg je een all-in prijs voor voeding, training en coaching. Je neemt geen pakketten af, maar je betaalt op basis van afgenomen uren. Helder toch?

Proefles aanvragen

Werkwijze

  1. Tijdens een intakegesprek in onze unieke personal training studio in Nootdorp maken we jouw doelen concreet.
  2. Hierna volgt een proefsessie, zodat je kennismaakt met ons en onze manier van werken.
  3. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op vier belangrijke pijlers: training, voeding, rust en motivatie.
  4. We evalueren regelmatig samen. Jouw personal trainer is je ‘stok achter de deur’ en zal je volledig begeleiden en coachen om jouw doelen te realiseren.

Naast personal training in onze studio geven we ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie.

Proefles aanvragen

Persoonlijk voedingsschema

Ongeacht je doelstelling heeft voeding altijd een belangrijke functie bij het behalen van resultaat. De juiste voeding draagt bij aan je weerstand, geeft je energie en verhoogt je prestaties. We maken samen met jou een persoonlijk voedingsschema dat past binnen je leefstijl zonder dat je drastisch je eetpatroon verandert.

Proefles aanvragen

TRAINING OP MAAT

PT soorten

We hebben altijd een training die bij je past. Zo kan je één op één trainen met een van onze personal trainers. Of train samen met jouw vriend, vriendin of partner tijdens onze Duo training. Toch liever in groepsverband trainen? Dan is onze Small group training wat voor jou.

 

 

Eén op één training

Met één op één training stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint. Door afwisseling en uitdaging in de training zorgen we ervoor dat je het programma beter kan volhouden en net een stap verder gaat in het behalen van jouw gewenste resultaat.

Lees meer

Duo training

Samen met jouw vriend, vriendin of partner trainen? Personal training is mogelijk met twee deelnemers per sessie. Je werkt volgens een individueel plan aan jouw doelstelling, maar volgt samen de trainingssessies. Met een duo training motiveer je elkaar!

Lees meer

Small group training

Liever in klein groepsverband trainen? Small group training is trainen in een groep van maximaal zes deelnemers. De aanpak blijft persoonlijk en je werkt aan jouw eigen doelstelling, maar volgt samen de trainingssessies in een motiverende groepsflow. Onze aanpak blijft hierbij persoonlijk.

Lees meer