Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

SAM Personal Training

Ons verhaal

SAM Personal Training is opgericht door Samantha Valkenburg. Sport speelt al van jongs af aan een grote rol in haar leven. Na haar opleiding Hotelmanagement en een korte carrière in de detailhandel besluit ze naar haar hart te luisteren en een sportopleiding te volgen. In 2016 opent ze haar eigen studio: SAM Personal Training. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een team van ruim vijf toegewijde personal trainers.

Met ons werk als personal trainers willen we een verschil maken in de levens van mensen, omdat we geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen. Door te kijken naar de vraag en mogelijkheden van cliënten werken wij toe naar de juiste balans in training, voeding, rust en ontspanning.

De verbinding met cliënten, zorgen voor een goede sfeer en een integere manier van werken zijn voor ons essentieel.

Samantha Valkenburg

Gekwalificeerde trainers

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde trainers die werken vanuit een passie voor mens, beweging en gezondheid. Wij streven ernaar om sporten voor iedereen toegankelijk te maken. Iedere trainer is allround opgeleid, maar beschikt over een eigen specialisme. Deze specialismen sluiten perfect op elkaar aan, zodat wij jou op ieder vlak kunnen helpen.

Samantha

Samantha

Bekijk
Thijs

Thijs

Bekijk
Mitchel

Mitchel

Bekijk
Jay

Jay

Bekijk
Shaquille

Shaquille

Bekijk
Rosa

Rosa

Bekijk
Nathan

Nathan

Bekijk

Veilige en laagdrempelige sfeer

Privéstudio

In onze privéstudio zorgen we voor een veilige en laagdrempelige sfeer. Hier is er alle ruimte om gericht aan de slag te gaan met een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden. Juist het maatwerk zorgt ervoor dat we efficiënt en effectief aan de slag gaan. We gaan samen met jou voor een duurzaam resultaat! Wil je ervaringen van anderen lezen?

Waar wij voor staan

Onze uitgangspunten

Integer en verbonden

We vinden het belangrijk eerlijk en oprecht te werken. We voelen ons persoonlijk betrokken bij jouw doelen en gaan samen een commitment aan om deze te halen.

Toegewijd in vak

Onze mensen zijn allemaal bevlogen trainers met passie voor hun vak. We halen er alles uit om samen met jou te komen tot de gewenste resultaten.

Duurzaam resultaat

In ons werk streven we naar resultaten voor de lange termijn. Dit is alleen mogelijk door te werken vanuit een totaalbenadering: training, voeding, ontspanning en motivatie.

Continu in ontwikkeling

De ontwikkelingen op het gebied van gezond leven gaan snel. We zijn leergierig en innovatief van aard, we kijken vooruit en houden onze kennis constant up-to-date.