Samen kijken we naar een juiste balans in voeding, beweging, motivatie en ontspanning.

MAXIMALE LEVENSKWALITEIT

Voeding & leefstijl

Wij bieden persoonlijke coaching sessies gericht op voeding en leefstijl voor een optimale levenskwaliteit. In een maatschappij waarin we 24/7 ‘aan’ staan en er steeds meer van ons wordt gevraagd, groeit het bewustzijn rondom het belang van een gezonde leefstijl. We willen ons allemaal graag gezond en energiek voelen en fit en vitaal ouder worden. Sam Personal Training helpt je daar graag bij.

Totaalbenadering

Voedingsadvies & leefstijl coaching

Onze begeleiding richt zich op een totaalbenadering. Omdat een gezonde leefstijl van meerdere factoren afhankelijk is, kijken we samen naar de juiste balans tussen verschillende gezondheidsaspecten voor jou. Tot een duurzaam resultaat komen vraagt om een holistische aanpak. We adviseren, begeleiden en coachen in:

 • voeding, gedrag en gewoonten
 • energiemanagement
 • slaap en herstel
 • rust en ontspanning
 • lichaamsbeweging en motivatie

Kennismaking aanvragen

Voeding en leefstijl

Inzicht in jouw patronen

Of je nu je vetpercentage wilt verlagen, je spiermassa graag ziet toenemen of je fitter en energieker wilt voelen; voeding heeft altijd een belangrijke functie bij het behalen van resultaat. Door samen je voedings- en leefstijlpatroon en je intrinsieke motivatie in kaart te brengen, krijg je inzicht in jouw eetgewoonten, gedrag en denkstijl.

Je voedingspatroon veranderen gaat verder dan alleen weten wat gezonde voeding is. We willen dat je grip krijgt op je keuzes en dat je erop leert te vertrouwen dat je zelf aan kunt voelen wat jouw lichaam nodig heeft. De juiste mindset brengt gedragsverandering tot stand, waardoor je in staat bent je resultaat te behalen én te behouden.

Kennismaking aanvragen

Advies & coaching

Wat jij kunt bereiken:

 • Je volgt geen dieet maar leert over de kracht van voeding, zodat jij keuzes maakt die bijdragen aan jouw fysieke en mentale gezondheid;
 • Je kiest voor selfcare en wordt daarmee zelfbewuster;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en leert herkennen wat jouw lichaam nodig heeft;
 • Je ontwikkelt je op meerdere vlakken voor een fit en energiek leven;
 • Je staat met meer toewijding en voldoening in het leven;
 • Je profiteert je leven lang van een gezonde leefstijl die je met plezier volhoudt.

Kennismaking aanvragen

Voeding & leefstijl

Werkwijze

 1. Tijdens een persoonlijk intakegesprek maken we jouw korte- en lange termijn doelen concreet;
 2. Op basis van het intakegesprek volgt een voedingsadvies en leefstijlprogramma op maat;
 3. We coachen je op voeding, gedrag en gewoonten, energiemanagement, slaap en herstel, rust en ontspanning, lichaamsbeweging en motivatie;
 4. Optimalisatie en vervolg: omdat we maatwerk bieden bekijken we samen met jou of er verdere optimalisatie nodig is en hoe we daar invulling aan geven. Dit kan in de vorm van online coaching of live vervolgsessies;
 5. Wanneer je een leefstijltraject afsluit bieden we je een lange termijnplan en zijn we benieuwd hoe het de periode daarna met je gaat. We blijven betrokken en verbonden met je en zijn bereikbaar voor jouw eventuele vragen.

Kennismaking aanvragen

Een klik

Kennismaking 

Het is belangrijk dat je een klik met ons voelt. We bieden je daarom de mogelijkheid om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen. Zo krijg je een beeld van wat we voor jou kunnen betekenen.

Kennismaking aanvragen

Invalshoeken

Onze pijlers

Tijdens de voeding en leefstijl coaching gaan we dieper in op onze vier pijlers: voeding, training, motivatie en ontspanning.

Voeding

De kracht van voeding heeft altijd een belangrijke functie bij het behalen van resultaat. De juiste voeding draagt bij aan je weerstand, geeft je energie en verhoogt je prestaties. Je volgt geen dieet, maar je ontvangt een persoonlijk voedingsadvies en leefstijlprogramma op maat.

Training

In beweging zijn voor een gezond en fit lichaam is belangrijk, voor iedereen. Sporten betekent niet altijd tot het uiterste gaan. We bekijken welke vorm van beweging of training bij jou past en waar je plezier uithaalt. Samen met jou creëren we een geschikt beweegplan.

Motivatie

Doelen behalen werkt motiverend. We werken daarom met haalbare subdoelen om tot een lange termijn resultaat te komen. Je viert de kleine successen en hebt plezier om tot het resultaat te komen dat jij voor ogen hebt. Wat je leuk vindt kan je simpelweg beter volhouden.

Ontspanning

Vanuit onze totaalbenadering vinden wij het belangrijk om zorg te dragen voor de gezondheid van onze body & mind. Daarom besteden we aandacht aan het creëren van voldoende ontspanning en rust, zodat je herstelt van je dagelijkse fysieke en mentale activiteiten.

Duurzaam resultaat

Training

Wat jouw doelen ook zijn, Sam Personal Training inspireert je om het beste uit jezelf te halen. We stemmen het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint. Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Het is een combinatie van training, voeding en coaching. Wij zijn jouw 'stok achter de deur' en helpen je jouw doelen te realiseren.

 

Lees meer

 

Over Sam PT

Dit zeggen anderen