Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Jolanda Hordijk

Bootcamp?! Dat is toch niks voor mij? Dat was het eerste dat ik dacht toen een vriendin aan mij vroeg of ik een keer met haar mee wilde naar bootcamp bij Sam PT. Vooruit, ik wilde wel een keer mee. Nu ruim twee jaar laten vind ik het nog steeds geweldig!

Sporten ging ik twee jaar geleden (weer) steeds leuker vinden. Ik ging er een uitdaging in zien. Ik wilde mijn conditie verbeteren, gezonder leven en spieren sterker maken. Mijn conditie is zeker verbeterd, ik ben gezonder gaan leven (denk aan meer sporten en gezonder eten), maar mijn spieren sterker maken is een punt waar ik nog meer aan zou willen werken. Naast bootcamp vond ik het leuk om het hardlopen weer op te pakken. Sam wist mij met haar enthousiasme te motiveren. Naast bootcamp en hardlopen, ben ik ook gaan squashen. Door het sporten ben ik me alleen maar beter gaan voelen. Zoals ik al zei, is mijn conditie verbeterd en heb ik meer energie. Zoals ik weleens ergens heb gelezen: Energy.. the more you give, the more you get back!

Het trainen in een groep en in de buitenlucht zorgt ervoor dat ik het telkens weer leuk vind om deel te nemen aan de bootcamp. Daarnaast zijn de trainers een hele belangrijke factor. Het enthousiasme is aanstekelijk en de humor zorgt ervoor dat er naast hard werken, ook nog veel gelachen wordt.

Wat ik het leukst vind om te doen tijdens de bootcamp is het hardlopen (al denk ik daar op het moment zelf soms anders over) en de buikspieroefeningen. Buikspieroefeningen op zich vind ik nooit zo leuk om te doen, maar met je rug in het gras en met als uitzicht een blauwe lucht of soms een sterrenhemel maakt het mooi om te doen!

Bovenstaande dingen zijn voor mij een reden om anderen de trainingen bij Sam PT aan te raden. Je kan trainen in een groep, in de buitenlucht en je kan trainen op je eigen niveau. Wil je wat rustiger aan doen dan kan dat. Maar wil je er volle bak voor gaan, dan kan dat zéker! Net wat je zelf wilt. Soms is het zwaar, maar een enthousiaste trainer en een uitzicht op de Dobbeplas of blauwe lucht / sterrenhemel maken het alsnog heel mooi! Spierpijn de dagen erna, neem je ook voor lief, zo denk je nog eens terug aan de mooie training!

 

Terug naar overzicht