Wat jouw doelen ook zijn, wij inspireren je om het beste uit jezelf te halen.

samen trainen

Duo training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je werkt met een individueel trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

persoonlijk en plezierig

Voordelen Duo training

Naast dat je elkaar kan motiveren heeft duo training nog meer voordelen:

  • Samen plezier: je beleeft samen plezier aan sporten en je personal trainer zorgt voor variatie in de training
  • Doelen behalen: het programma is volledig gericht op jouw persoonlijke doelstelling, ondanks dat je met zijn tweeën traint
  • Persoonlijke coaching: je personal trainer is altijd bereikbaar voor vragen en motivatie
  • Veilig sporten: zoek op een veilige manier je grenzen op in een resultaatgericht beweegprogramma
  • Gezond leven: werk aan een gezonde levensstijl met aandacht voor training, voeding, motivatie en ontspanning
  • Aan huis: naast duo training in onze studio geven we ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie 
  • All-in prijs: bij SAM Personal Training krijg je een all-in prijs voor training en coaching. Je neemt geen pakketten af, maar je betaalt op basis van afgenomen uren. Helder toch?

Proefsessie aanvragen

een-op-een training

Personal training

Bij personal training (één op één training) stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Door afwisseling en uitdaging in de training zorgen we ervoor dat je net een stap verder gaat in het behalen van jouw resultaat. 

Lees meer

De kracht van voeding

Voedingsadvies & leefstijl coaching

Naast onze personal training bieden wij persoonlijke coaching sessies gericht op voeding & leefstijl. Omdat een gezonde leefstijl van meerdere factoren afhankelijk is, kijken we samen naar de juiste balans tussen verschillende gezondheidsaspecten. Je volgt geen dieet, maar je ontvangt een voedingsadvies en leefstijl programma op maat. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat.

Lees meer

Wat anderen ons vragen

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig voor een training?

Voor een training heb je slechts comfortabele sportkleding, goede sportschoenen, een handdoek en een flesje water nodig. Wij zorgen voor de rest. Onze ruime studio is voorzien van luxe apparatuur en trainingsmaterialen, zodat we effectief en efficiënt kunnen werken.

Voor wie is duo training geschikt?

Duo training is geschikt voor iedereen die graag samen met een trainingspartner aan gezondheid en fitheid wil werken. Het maakt niet uit of jullie vergelijkbare of verschillende doelen hebben; de trainingen worden volledig afgestemd op jullie individuele wensen en behoeften.

Hoe vaak per week zou ik moeten trainen?

Hoe vaak je traint is afhankelijk van je doelen, specifieke behoeften en persoonlijke situatie. Tijdens het intakegesprek bespreek je samen met je personal trainer de trainingsfrequentie.

Op welke momenten kan ik trainen?

Bij ons kun je op verschillende momenten duo trainingen volgen. Wij bieden je flexibiliteit bij het inplannen, rekening houdend met jouw beschikbaarheid. Op doordeweekse dagen zijn sessies mogelijk van 07:00 tot 22:00 uur, en in het weekend van 07:00 tot 14:00 uur.

Wat zijn de kosten van duo training?

De tarieven voor duo training starten vanaf € 36,- per persoon per sessie. Bij ons neem je geen pakket of contract af. Je betaalt maandelijks achteraf, gebaseerd op het aantal afgenomen sessies.

Ik heb interesse, wat nu?

Wij helpen je graag verder door je een vrijblijvende en gratis proefsessie aan te bieden. Onze enthousiaste personal trainers staan klaar om je verder te begeleiden op weg naar jouw fitnessdoelen.

Proefsessie aanvragen

Over Sam PT

Dit zeggen anderen