Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Margriet en Oscar

Margriet (37) is leerkracht groep 8 en Oscar (42) werkt als zelfstandig grafisch ontwerper.

‘In het verleden hebben we best veel gesport, maar die dingen verdwenen snel toen we gingen werken. In oktober 2016 zijn we gestart met Personal Training om verandering aan te brengen in vastgeroeste gewoonten. Onze doelstelling was duidelijk; patronen qua eten doorbreken, enthousiast gaan trainen en werken naar een gezonde en fitte leefstijl. Vooral met iemand die je op de juiste manier laat bewegen met aandacht voor techniek en ons ook nog eens extra motiveert.

Met de sessies hebben we ons onder andere klaargestoomd voor deelname aan het groepsfitness programma. Vooral omdat Margriet een heup operatie heeft gehad, wilde zij weten wat ze wel en niet kan doen met haar heup. En dat is goed gelukt, ze heeft fysiek het vertrouwen gekregen en behoort inmiddels tot de vaste garde van de HIIT Training op zaterdagochtend. Margriet voelt zich nu vooral energieker en kan meer aan!

Oscar heeft vervolgens zelf nog de PT sessies voortgezet om gericht op techniek en stabiliteit te kunnen trainen na wat rugklachten, maar ook om als druk ondernemer lekker zijn hoofd te kunnen legen.

Het werkt enigszins verslavend; je lekker voelen en blij zijn! Het geeft een goed gevoel als je in een training weer net even wat meer gewicht of herhalingen pakt dan in de vorige training, de oefeningen je steeds makkelijker afgaan en je conditie vooruit gaat. Dat zijn de motivaties die je keer op keer enthousiast maken om er weer tegenaan te gaan. Het trainen in deze studio is een wezenlijk verschil met het trainen in een sportschool. Ook in de groepslessen is er aandacht voor je als individu van de trainer, waardoor je kan vragen ‘doe ik deze oefening goed’? of je krijgt opties of alternatieven aangereikt die meer gericht zijn op je eigen blessures en kracht. Dat maakt een verschil!’

 

Terug naar overzicht