Wat jouw doelen ook zijn, wij inspireren je om het beste uit jezelf te halen.

EEN-OP-EEN TRAINING

Personal training

Wat jouw doelen ook zijn, Sam Personal Training inspireert je om het beste uit jezelf te halen. Bij personal training (een-op-een training) stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

persoonlijk plan

Training, voeding en coaching

Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Het is een combinatie van training, voeding en coaching. Wij zijn jouw 'stok achter de deur' en helpen je jouw doelen te realiseren. Samen stellen we een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Je personal trainer is jouw motivator en zal er alles aan doen om je optimaal te begeleiden vanuit onze totaalbenadering.

Proefsessie aanvragen

Onze pijlers

Totaalbenadering

Wij werken vanuit een totaalbenadering, omdat onze vier pijlers onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: training, voeding, motivatie en ontspanning.

Training

We inspireren jou om het beste uit jezelf te halen en helpen je jouw doelen te realiseren. We stemmen het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint. Wij zijn jouw 'stok achter de deur'.

Voeding

Voeding heeft altijd een belangrijke functie bij het behalen van jouw doelstellingen. Of je nu je vetpercentage wilt verlagen, je spiermassa graag ziet toenemen of je fitter en energieker wilt voelen. We kunnen samen met jou een voedingsschema maken dat past binnen je leefstijl.

Motivatie

Doelen behalen werkt motiverend. We werken daarom met haalbare subdoelen om tot een lange termijn resultaat te komen. Je viert de kleine successen en hebt plezier om tot het resultaat te komen dat jij voor ogen hebt. Wat je leuk vindt kan je simpelweg beter volhouden.

Ontspanning

Vanuit onze totaalbenadering vinden wij het belangrijk om zorg te dragen voor de gezondheid van onze Body & Mind. Daarom besteden we aandacht aan het creëren van voldoende ontspanning en rust, zodat je herstelt van je dagelijkse fysieke en mentale activiteiten.

DE VOORDELEN VAN

Personal training

 • Trainen in een privéstudio
 • Aandacht voor jezelf vanuit totaalbenadering
 • Op maat gemaakt trainingsprogramma
 • Doelgericht trainen: effectief en efficiënt
 • Deskundig advies
 • Medische begeleiding
 • Extra support in motivatie

Proefsessie aanvragen

JIJ STAAT CENTRAAL

Onze werkwijze

 1. Tijdens een intakegesprek in onze personal training studio maken we jouw doelen concreet.
 2. Hierna volgt een proefsessie, zodat je kennismaakt met onze trainers en onze manier van werken.
 3. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op vier belangrijke pijlers: training, voeding, motivatie en ontspanning.
 4. We evalueren regelmatig samen. Jouw personal trainer is jouw ‘stok achter de deur’ en zal je volledig begeleiden en coachen om jouw doelen te realiseren.

Bij SAM Personal Training krijg je een all-in prijs voor training en coaching. Je neemt geen pakketten af, maar je betaalt op basis van afgenomen uren. Helder toch? Naast personal training in onze studio geven we ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie.

Proefsessie aanvragen

Een Klik

Kennismaking

Het is belangrijk dat je een klik met ons voelt. We bieden je daarom de mogelijkheid om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen. Zo krijg je een beeld van wat we voor jou kunnen betekenen.

Proefsessie aanvragen

elkaar motiveren

Duo training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Lees meer

De kracht van voeding

Voedingsadvies & leefstijl coaching

Naast onze personal training bieden wij persoonlijke coaching sessies gericht op voeding & leefstijl. Omdat een gezonde leefstijl van meerdere factoren afhankelijk is, kijken we samen naar de juiste balans tussen verschillende gezondheidsaspecten. Je volgt geen dieet, maar je ontvangt een voedingsadvies en leefstijl programma op maat. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat.

Lees meer

Over Sam PT

Dit zeggen anderen