Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.
Henk Netten

Henk Netten

In augustus 2016 ben ik getrouwd met Suzanne en na onze huwelijksreis vonden we het de hoogste tijd om weer te gaan sporten. Ik heb in het verleden verschillende sporten gedaan en ook in een (reguliere) sportschool getraind, maar op de een of andere manier vond ik er te weinig motivatie om dat structureel vol te houden. Vrienden van ons deden aan bootcamp en daar hadden mijn vrouw en ik ook wel interesse in. Zoekend naar bootcamp kwamen we bij SAM Personal Training terecht.

Naast de bootcamps vonden we het een goed idee om een ‘extra stok achter de deur’ te hebben en op het gebied van voeding waren we ook behoorlijk zoekende.. Het moest gewoon anders! Het was dan ook een logische beslissing om bootcamp te combineren met Personal Training. In eerste instantie deed ik samen met mijn vrouw duo training. Tijdens de sessies besteedden we veel aandacht aan trainingstechnieken en het correct uitvoeren van de oefeningen. Naast de trainingen werden we begeleid op het gebied van voeding. We maakten een start met een voedingsschema en werden daarnaast online begeleid/gecoacht. Dit heeft ons geholpen om een gezond voedingspatroon te creëren en te behouden. Het betreft geen ingewikkeld ‘dieet’, maar gezonde en makkelijke voeding wat door ons goed vol te houden is.

Als zelfstandig ondernemer en vader van jonge kinderen is het vaak moeilijk om de tijd te vinden om te gaan sporten. De persoonlijke benadering van de trainers bij SAM PT en de variatie in de trainingen motiveren mij om te blijven sporten. De Personal Training sessies zorgen ervoor dat ik een ‘zogenaamde’ afspraak heb, die ik natuurlijk nakom 😉 Waar mogelijk pak ik ook graag de krachttraining les mee! Na vorig jaar 8 kilo te zijn afgevallen heb ik mijn doelstelling verlegd naar nog fitter worden en vooral ook blijven!

 Henk Netten, 33 jaar

Zelfstandig ondernemer 

 

Terug naar overzicht