Wat jouw doelen ook zijn, wij inspireren je om het beste uit jezelf te halen.

trainen in groepsverband

Small Group training

Lijkt het jou fijn om in onze studio te trainen in groepsverband, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Dan is Small group training iets voor jou. Small group training is het trainen in klein groepsverband met maximaal zes deelnemers. Onze aanpak blijft hierbij persoonlijk. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig!

stok achter de deur

Motiverende groepsflow

Small group training is geschikt voor sporters die gericht aan de slag willen, met de gewenste ‘stok achter de deur’. Je krijgt bij Small group training begeleiding op het gebied van training, voeding, mindset en motivatie. Doordat je in een kleine groep werkt hebben onze personal trainers aandacht voor jou als individu. Tegelijkertijd word je wel meegenomen in een motiverende ‘groepsflow’.

Onderdelen Small group training:

  • Persoonlijke intake en bewegingsanalyse: gericht aan de slag;
  • Training: functioneel trainen afgestemd op jouw niveau, belastbaarheid en doelstelling;
  • Voeding: ontvang indien gewenst een voedingsschema op maat;
  • Complexere fitness oefeningen: uitdaging op jouw niveau, nieuwe trainingsprikkels, verhogen van je belastbaarheid en maximale mentale- en fysieke uitdaging

Proefsessie aanvragen

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
10.30-11.30            SGT  
19.00-20.00      SGT  SGT      

een-op-een training

Personal training

Bij personal training (één op één training) stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden. Door afwisseling en uitdaging in de training zorgen we ervoor dat je net een stap verder gaat in het behalen van jouw resultaat. 

Lees meer

elkaar motiveren

Duo training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je ontvangt een voedingsschema en trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Lees meer

De kracht van voeding

Voedingsadvies & leefstijl coaching

Naast onze personal training bieden wij persoonlijke coaching sessies gericht op voeding & leefstijl. Omdat een gezonde leefstijl van meerdere factoren afhankelijk is, kijken we samen naar de juiste balans tussen verschillende gezondheidsaspecten. Je volgt geen dieet, maar je ontvangt een voedingsadvies en leefstijl programma op maat. Samen gaan we voor een duurzaam resultaat.

Lees meer

Wat anderen ons vragen

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig voor een training?

Om aan de slag te gaan met je training, hoef je alleen maar comfortabele sportkleding, goede sportschoenen, een handdoek en een flesje water mee te nemen.

Voor wie is small group training geschikt?

Small Group Training is geschikt als je graag in een kleine groep wil trainen en de voordelen wil ervaren van persoonlijke begeleiding binnen een motiverende groepssfeer. De personal trainer stemt het trainingsprogramma volledig af op jouw doelen en mogelijkheden, waardoor deze training geschikt is voor alle fitnessniveaus.

Hoe vaak per week zou ik moeten trainen?

De ideale trainingsfrequentie hangt af van je doelen, specifieke behoeften en persoonlijke situatie. Tijdens het intakegesprek bespreek je dit samen met jouw personal trainer.

Op welke momenten kan ik trainen?

Bij SAM Personal Training kies je voor een vaste les uit ons lesrooster, zodat je altijd met dezelfde groep en onder begeleiding van één personal trainer traint. We geven de small group trainingen op woensdag en donderdag om 19:00 uur en op zaterdag om 10:30 uur.

Wat zijn de kosten van small group training?

Je volgt onze small group trainingen vanaf € 68,- per maand, zonder contractuele verplichtingen.

Ik heb interesse, wat nu?

Fijn dat je geïnteresseerd bent. We staan met enthousiasme voor je klaar. Je kunt hier een vrijblijvende proefsessie aanvragen.

Proefsessie aanvragen

Over Sam PT

Dit zeggen anderen