Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Ruud de Jong

Begin van dit kalenderjaar heb ik eindelijk mijn jaarlijkse goede voornemen ten uitvoer gebracht door een proefsessie Personal Training aan te vragen. De kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht sprak mij direct enorm aan en sindsdien volg ik trainingssessies bij Mitchel.

De regelmatige trainingen bevallen mij bijzonder goed. De motivatie om wekelijks te gaan is aanwezig en de manier van begeleiden gericht op training, voeding en coaching is top. Als “senior” heb ik helaas soms wat kleine pijntjes of blessures, maar Mitchel weet altijd het trainingsprogramma daar goed op aan te passen. Alhoewel de pijntjes ook afnemen naarmate ik langer train en daardoor fitter ben geworden.

Zowel tijdens als na de training heb ik altijd het gevoel goed bezig te zijn geweest en het doet me het nut inzien van deze manier van trainen en bewegen. Ik voel duidelijk een verschil met begin van dit jaar; ik ben soepeler, ik zit goed in mijn vel en mijn golfprestaties verbeteren, ik lijk de bal verder te kunnen slaan :-)

Ik kan dit eigenlijk iedereen aanraden! Ondanks dat Corona ervoor zorgde dat ik er even tussenuit was, zijn we inmiddels alweer een tijd goed op gang. Er is altijd gepaste afstand en de gebruikte materialen worden grondig schoongemaakt, ik voel mij er 100% veilig.

 

Terug naar overzicht