Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Anneke Lamb

Mijn naam is Anneke Lamb, ik ben 55 jaar en train al sinds 2012 bij SAM Personal Training; eerst buiten in Leidschendam of bij de Dobbeplas en inmiddels alweer twee jaar binnen in de studio in Nootdorp. 

Jarenlang heb ik fanatiek gevoetbald en dus ook veel getraind. Als je dan lager gaat spelen in een heel gezellig (jonger) team waar helaas niemand meer traint, moet je zelf wat gaan doen om geen blessures op te lopen. Dus vanaf mijn 49e heb ik een start gemaakt bij SAM PT en sinds ik daar train heb ik eigenlijk nooit meer blessures gehad. Elke training die we tot nu toe deden was er vooraf de vraag “Hoe is het?” en achteraf een berichtje “Hoe is het na de training gegaan?”. Die personal touch werkt heel motiverend!

 Omdat ik me zoveel fitter en energieker ben gaan voelen en behoorlijk wat ben afgevallen, heb ik nooit opgezien tegen een training en heb ik altijd binnen de grens kunnen sporten. Na een personal training sessie heb je altijd weer dat gevoel van ''WOW, toch weer gelukt''. SAM PT is voor mij ‘’A way of living’’ geworden. Voetbal is helaas vanwege een versleten heup geen optie meer. In oktober (2018) word ik geopereerd en na de operatie ga ik samen met de personal trainers van SAM PT zo fit als mogelijk worden en blijven voor mijn nieuwe sport: tennis!

 

Terug naar overzicht