Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.
Monique Hoebe

Monique Hoebe

September 2017 ben ik bij SAM Personal Training binnengevallen met verschillende fysieke problematiek (migraine, reuma en MS). Zij durfden het aan om met mij in een rustig tempo een start te maken met een beweegprogramma. Stapje voor stapje hebben we tijdens de Personal Training sessies de trainingen opgebouwd en na een maand voelde ik me op verschillende vlakken al beter (fysiek en mentaal).

Omdat elke les is afgestemd op mijn lichamelijke gesteldheid, maakt dat ik eigenlijk nooit een training hoef te ‘verzaken’, we bekijken afhankelijk van de vorm van de dag wat op dat moment haalbaar is in een training. Dat werkt stimulerend, omdat ik dus eigenlijk altijd kan sporten en ik niet hoef af te zeggen omdat ik ‘ziek’ ben.

Nu maanden later ben ik weer helemaal aan het genieten van alles. Ik ben lichamelijk veel sterker en mijn conditie is aanzienlijk verbeterd. Ik voel me een stuk fitter dan dat ik in lange tijd ben geweest. Ik kan zelfs regelmatig deelnemen aan de groepslessen, dat is heerlijk en vooral ook gezellig! Naast sterke en gezonde sporters in de groepslessen, zijn er ook deelnemers met blessures. Dat maakt dat ik de groepslessen als laagdrempelig kan ervaren en ik niet het gevoel heb ‘op mijn tenen te moeten lopen’ om mee te kunnen komen in een les. Je leert ook om te trainen binnen je eigen grenzen en je kunt de oefeningen voor jezelf optimaal aanpassen. Heel fijn om op deze manier gewoon één van de groepsleden te kunnen zijn.

De Personal Trainers zijn enorm motiverend en geduldig en denken altijd met je mee vanwege je fysieke/medische situatie en dat werkt voor mij heel prettig!

 

Terug naar overzicht