Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Wim

Na een uitgebreide intake en proefsessie ben ik gestart met personal training. Tijdens de intake hebben we een duidelijke doelstelling uiteen gezet: vermindering van de pijnklachten die ik ervaar in de heup en rug.


Ik heb een zittend beroep en gezien deze klachten was het daarom belangrijk om gericht in beweging te komen. Door de training op maat met veel aandacht voor het toepassen van een juiste techniek en de controle over het uitvoeren van de oefeningen, was ik direct verkocht en ook de ‘klik’ was er meteen. Tijdens het trainen verslapt mijn aandacht wel eens waardoor mijn houding niet meer optimaal is, dit wordt gelijk opgemerkt en middels aanwijzingen verbetert. Oefeningen die ik vroeger alleen in de sportschool fout deed, doe ik nu wel goed en dat geeft vertrouwen. Na de training ontvang ik een berichtje of het goed is gegaan, erg attent!

Naast deze motiverende aanpak en de aandacht voor trainingstechnieken heb ik vrijwel geen pijn meer in de heup en de rugklachten zijn nog nauwelijks aanwezig, dus de resultaten zijn er duidelijk.  Mijn hele fysiek heeft een boost gekregen en de personal training sessies zijn eigenlijk iedere week weer een feestje waar ik naar uitkijk. Inmiddels is het tijd om na te denken over een nieuwe doelstelling: naast de twee personal training sessies per week wil ik dit aanvullen met een les krachttraining in groepsverband. Het is leuk, verslavend en motiverend bij SAM PT!

 

 

Terug naar overzicht