Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

Naomi Derks

Van nature ben ik energiek, positief, daadkrachtig en betrokken. Opgegroeid in een outdoor familie, met wie ik in de vakanties huttentochten maakte in de bergen. In mijn jeugdjaren heb ik veel uren doorgebracht op de atletiekbaan. Uiteindelijk heb ik een plek in het Jong Oranje Nederlands sprintteam weten te bemachtigen. Deze topsportmentaliteit heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Na mijn opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik 6 jaar als atleten- en eventmanager gewerkt. Hier begeleidde ik Olympisch atleten en organiseerde ik atletiekwedstrijden wereldwijd.

Ik help graag mensen die geholpen willen worden. Die nieuwsgierig zijn en willen groeien. Voeding, sport en gezondheid zijn hierin de drie elementen die ik voor mezelf en voor jou belangrijk vind. Ik motiveer je, door een holistische aanpak, om de gezondste en fitste versie van jezelf te zijn. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen lichaam.

Samen gaan we op zoek naar een leefstijl die bij je past: niet zomaar even sporten, maar een duurzame verandering. Het eindresultaat is belangrijk, maar de weg er naartoe moet plezierig, motiverend en uitdagend zijn. Als toegewijd crossfitster, waarbij ik aan verschillende wedstrijden heb meegedaan, heb ik dit ook ervaren. Hard en slim trainen met een glimlach. Zonder plezier tijdens de reis, is de eindbestemming ver weg.

Opleidingen

  • Voeding & Diëtetiek; specialisatie sportdiëtetiek
  • Crossfit level 1 coach
  • Weightlifting course
  • EHBO/BHV

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Terug naar alle trainers