Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Jeannette van der Kraan

Jeannette van der Kraan is 61 jaar, getrouwd en heeft drie kinderen en vier kleinkinderen en werkt 32 uur per week als apotheek medewerker. Sinds oktober 2016 sport zij twee keer per week bij ons in de studio. Lees hier de sportervaringen van Jeannette!

Voordat ik bij SAM Personal Training ging sporten deed ik aan hardlopen, maar dat gaat niet meer vanwege een knieblessure. Via mijn kinderen ben ik bij SAM PT terecht gekomen en ben ik gestart met de Stretch & Relax lessen. Het stukje ontspanning wat ik hiermee krijg vind ik erg prettig.

Vervolgens ben ik gestart met de Small Group trainingen doordat mijn kinderen mij hiervoor enthousiast hebben gemaakt! De trainingen zijn afwisselend en gericht op spierversterking en het verbeteren van de conditie, gewoon lekker uitleven en kijken hoever je kan komen! Ik voel me door het trainen beter in mijn vel en ik heb een stukje extra zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Na een dag hard werken vind ik het heerlijk om op de sportvloer alles even los te kunnen laten. Omdat de groepen niet groot zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en dat maakt dat je op een verantwoorde en veilige manier kunt trainen. De uitdaging is voor mij om te zien hoe ver ik kan komen!

 

Terug naar overzicht