Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Jill Montanus

Ik heb lange tijd gevoetbald, maar ik ben gestopt vanwege blessures. Na wat sportscholen en sporadisch hardlopen geprobeerd te hebben, hield ik ermee op. Sporten was gewoon niet mijn ding, besloot ik. Keer op keer fietste ik langs de studio van SAM Personal Training, en was ik nieuwsgierig. Eindelijk waagde ik de gok en ik deed mee aan een Small Group Training. Ondanks behoorlijk wat spierpijn de volgende dag, was ik verkocht!

Nu train ik drie keer per week, sporten in een groep, maar op eigen niveau, is de perfecte combinatie. Het groepsgevoel motiveert enorm, maar er is geen druk, iedereen werkt hard op zijn/haar eigen manier.

Daarbij maakt de enthousiaste en persoonlijke benadering van de personal trainers sporten voor mij laagdrempelig. Voorheen in sportscholen had ik altijd het gevoel dat ik niet echt goed wist wat ik moest doen, en hoe ik het moest doen, waardoor ik snel opgaf. Door de begeleiding van de personal trainers weet ik nu hoe ik de oefeningen goed kan uitvoeren. Zo behaal ik ook daadwerkelijk resultaat zonder mezelf te blesseren. In de lessen weten de trainers me ook precies op het goede moment te pushen. Wanneer ik denk niet meer te kunnen, pushen zij mij om toch nog nét iets meer te geven. Dit maakt me niet alleen fysiek veel sterker, maar zeker ook mentaal.

Ik vind het ontzettend fijn om een les binnen te komen waar de trainers al een plan voor je hebben bedacht om zo effectief en efficiënt mogelijk te trainen. Nergens aan te hoeven denken en gewoon doen, dat is voor mij ontspanning door inspanning. Dat wil niet zeggen dat elke les hetzelfde is, integendeel. Ik ben vaak snel op iets uitgekeken, maar elke training bij SAM PT is anders. De lessen bieden juist veel leuke uitdagingen. Dat motiveert me om elke week weer hard te trainen. Elke week word ik net iets sterker en fitter, en leer ik steeds iets nieuws. Sporten is nu écht mijn ding.

 

Terug naar overzicht