Lees de ervaringen van anderen en wat personal training voor hen heeft gedaan.

Maaike van den Akker

Ik ben 40 jaar en sport eigenlijk al mijn hele leven. Van jongs af aan heb ik gekorfbald en doe dat nu nog steeds. In mijn werkende leven ben ik intern begeleider op een basisschool en doe ik daar samen met mijn collega’s mijn uiterste best om voor alle kinderen het onderwijs zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Toen SAM PT ging starten met bootcamps in Nootdorp zag ik op facebook een bericht daarover  voorbij komen. Mijn schoonzus had het bericht ‘geliked’ en ik heb haar uitgedaagd om het samen met mij te proberen. En daar stond ik dan in maart in de kou buiten op een parkeerplaats en geen idee wat me precies te wachten stond. Na een uur bootcamp rondom de dobbeplas was ik moe maar voldaan en was ik verkocht. Sinds die tijd heb ik bij SAM PT bootcamp trainingen gevolgd, naast mijn andere sportieve bezigheden.

Nu SAM PT een Studio heeft geopend ben ik overgestapt. Binnen volg ik Small Group trainingen, de ene keer ligt de focus op kracht, de andere keer op cardio en een volgende keer ga je helemaal stuk. Tijdens de trainingen binnen heb ik wel ontdekt dat ik krachttraining veel leuker vind, dan ik altijd had gedacht. Merken dat je na een aantal weken trainen al weer meer gewicht kan nemen en ineens wel een push-up kunt maken is gaaf.

Ik kampte al langere tijd met een terugkomende schouderblessure die maar niet weg wilde gaan. Sinds ik bij SAM PT meer op kracht ben gaan trainen ben ik vrijwel helemaal van mijn schouderblessure af. Daarnaast wil ik gewoon fit blijven, lekker bewegen en af en toe helemaal stuk gaan. Voor de eerste maanden van het jaar heb ik samen met SAM PT een programma opgesteld om in combinatie met voeding zoveel mogelijk uit de training te halen. Deze focus vind ik erg leuk en maakt dat ik net met een andere ‘mindset’ aan het trainen ben.

Ik heb in het verleden in grotere sportscholen getraind. Daar kon je soms ruim een uur hebben getraind of een les hebben gevolgd, zonder dat iemand iets tegen je had gezegd of dat je het gevoel had dat het niet uitmaakt of je er nu wel of niet bent. Hoe anders is dat bij SAM PT. Daar kun je niet onopgemerkt komen sporten. De trainers kennen iedereen bij naam, hebben echt contact met alle sporters en als je er een paar keer niet bent, wordt er gevraagd hoe het met je gaat. Ook de blessures zijn bij hen bekend, zodat je indien nodig een alternatief geboden krijgt. Trainen bij SAM PT is voor iedereen haalbaar. Of je nu net begint, al jaren sport, of net weer terug komt van een periode niet sporten. Ze maken de training voor iedereen passend en staan open voor suggesties.

Sporten bij SAM PT is hard trainen met een grote dosis humor en aandacht!

 

Terug naar overzicht