Ons verhaal

SAM Personal Training is in 2012 opgericht door Samantha Valkenburg. Sport speelt al van jongs af aan een grote rol in haar leven. Na haar opleiding Hotelmanagement en een korte carrière in de detailhandel besluit ze naar haar hart te luisteren en een sportopleiding te volgen. Ze start als personal trainer in een sportschool in Leiden en met het geven van bootcamps. In 2016 opent ze haar eigen studio: SAM PT.

 

Met haar werk als personal trainer wil Samantha haar cliënten fysiek en mentaal gezond laten voelen en daarmee hun leven maximale kwaliteit geven. Dit doet ze samen met haar team door een aanpak op maat én het vinden van de juiste balans in training, voeding, ontspanning en motivatie.

Sporten betekent niet altijd tot het uiterste gaan. In beweging zijn voor een gezond en fit lichaam is belangrijk, voor iedereen.

Samantha Valkenburg

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde trainers die werken vanuit een passie voor mens, beweging en gezondheid. Wij streven ernaar om sporten voor iedereen toegankelijk te maken. Iedere trainer is allround opgeleid, maar beschikt over een eigen specialisme. Deze specialismen sluiten perfect op elkaar aan, zodat wij jou op ieder vlak kunnen helpen. Onze persoonlijke aanpak is gebaseerd op vier pijlers: training, voeding, ontspanning en motivatie. We werken vanuit de gedachte dat een balans tussen deze pijlers leidt tot het gewenste resultaat, ongeacht jouw doelstelling.

In onze privéstudio zorgen we voor een veilige en laagdrempelige sfeer. Hier is er alle ruimte om gericht aan de slag te gaan met een trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden. Juist het maatwerk zorgt ervoor dat we efficiënt en effectief aan de slag gaan. We gaan samen met jou voor een duurzaam resultaat!

Wil je ervaringen van anderen lezen? Bekijk onze referenties.

Samantha

Samantha

Bekijk

Kai

Kai

Bekijk

Thijs

Thijs

Bekijk

Mitchel

Mitchel

Bekijk

Jay

Jay

Bekijk

Shaquille

Shaquille

Bekijk

Tom

Tom

Bekijk

Onze uitgangspunten

Persoonlijk en op maat

We maken een programma voor jou op maat aan de hand van onze vier pijlers: training, voeding, ontspanning en motivatie.

Resultaatgericht

Wij coachen jou op het behalen van resultaten en het behouden van een bewuste en gezonde levensstijl.

Laagdrempelig

We werken niet met pakketten of contracten. Jij betaalt maandelijks (achteraf) over het aantal afgenomen sessies.

Flexibel

Jij bepaalt het trainingsmoment, dit kan 7 dagen per week. Naast personal training hebben we een ruim aanbod in groepslessen en bootcamps.