Stretch & Relax Clinic (yin yoga)
22-10-20
9273
Sam Personal Training blog

Stretch & Relax

Ontspanning - 30 mei 2024

Gebaseerd op de principes van Yin Yoga

Onze Stretch & Relax lessen zijn gebaseerd op de principes van Yin Yoga. Dit betekent fysiek gezien dat de lessen gericht zijn op het versterken en verbeteren van de soepelheid van gewrichten en fascia (bindweefsel) en het vrijer laten stromen van energie. Het beoefenen van de houdingen kan bijdragen aan het optimaal functioneren van het menselijk bewegingssysteem, weefsels kunnen soepeler worden waardoor het bewegingsbereik toeneemt.

Over Yin Yoga

De lessen hebben een relatief rustig karakter, waarbij houdingen ongeforceerd voor langere tijd worden vastgehouden en spieren zich ontspannen. Je wordt uitgenodigd om je bewustzijn naar het moment toe te brengen, naar binnen te keren en aandacht te hebben voor de gezondheid van je Body & Mind. Je neemt de tijd om in contact te zijn met je lichaam en je gevoel, zodat je rust, ruimte en ontspanning kan ervaren.

Yin yoga vormt daarmee een tegenhanger van onze hedendaagse 24/7 maatschappij die voortdurend in beweging is en kan ons helpen bij het creëren en behouden van de juiste balans in ons dagelijks leven.

Iedereen kan deelnemen aan deze lessen, ongeacht je leeftijd, fysieke- of mentale gesteldheid.

We werken met maximaal 6 deelnemers, deelname bedraagt € 30,- voor twee lessen, inclusief eventuele hand-outs.

Overzicht van de data in februari

  • vrijdag 1 maart om 19:00 uur;
  • vrijdag 8 maart om 19:00 uur.

Voor meer informatie mail je naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Deel dit artikel via:
Terug naar overzicht