SAM Personal Training- sportmassage Thijs Riep
19-05-19
8696
Sam Personal Training blog

Sportmassage Thijs Riep

Training - 19 juli 2024

Vanaf heden gaat Thijs naast Personal Training ook sportmassages aanbieden bij ons. Met name op de woensdag en vrijdag is deze mogelijkheid er, andere dagen zijn eventueel ook (beperkt) mogelijk in overleg.

Sportmassage richt zich op het stimuleren van doorbloeding van de spieren, waardoor afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd worden en herstel bevorderd wordt. Het “losmaken” van de juiste spieren kan ook direct kracht en stabiliteit positief beïnvloeden wanneer spieren (meestal ongemerkt) verstijfd/verkrampt zijn. Hierdoor kan de spierfunctie weer optimaal gebruikt worden.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor Medical Taping. Dit is een tapevorm waarbij met behulp van elastische tape onder andere spier- en gewrichtsfuncties ondersteund kunnen worden. Door de tape worden bewegingen wat gestuurd of ondersteund waardoor pijnvrijer bewegen/sporten mogelijk is, zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Medical Taping kan daarnaast voor andere toepassingen gebruikt worden, bijvoorbeeld om het lymfesysteem te ondersteunen bij het afvoeren van vocht bij zwelling of het verminderen van hooikoortsklachten.

Afspraak maken? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij voorkeur onder vermelding van telefoonnummer.

Deel dit artikel via:
Terug naar overzicht