SAM Personal Training Nootdorp- vacature Personal Trainer
25-10-18
1700
Sam Personal Training blog

Vacature Personal Trainer

Training - 03 augustus 2021

Wij zijn op zoek naar een Personal Trainer die ons team komt versterken! Ben jij energiek, sociaal en deel je jouw passie voor sport en gezondheid graag met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SAM Personal Training is in 2012 opgericht, sinds 2016 beschikken we over onze eigen (privé) studio in Nootdorp. We streven ernaar om sporten voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij onze persoonlijke aanpak zich richt op vier pijlers: training, voeding, ontspanning (rust) en motivatie. Onze werksfeer kenmerkt zich door gedrevenheid, enthousiasme en persoonlijke aandacht voor onze sporters. Naast Personal Training bieden we ook groepsfitness, small group trainingen en bootcamps aan.

Je maakt onderdeel uit van een team dat haar expertise graag met jou deelt. Zo is iedere trainer all round opgeleid, maar beschikt tegelijkertijd over een eigen specialisme. Deze specialismen sluiten perfect op elkaar aan waarmee we een prettige manier van samenwerken creëren en onze sporters optimaal kunnen begeleiden bij het bereiken van gezondheidsdoelen.

Raak je gemotiveerd door bovenstaande tekst? En beschik jij over relevante fitness- en personal training diploma’s?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar overzicht