Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

Jay Kaldenberg

Naast mijn vaste baan bij de Koninklijke Marechaussee, werk ik graag als personal trainer. Sport heeft altijd een belangrijke plek in mijn leven gehad, doordat ik jaren op topniveau handbal heb gespeeld. Nadat ik stopte met handbal ging ik nog frequenter naar de sportschool en volgde ik een fitnessopleiding.

Sporten is een fysieke activiteit, maar is ook nauw verbonden met een sociale kant en die vind ik bijna net zo belangrijk. Een goede klik tussen ons zorgt ervoor dat we samen een commitment aangaan als het gaat om het behalen van de door jou geformuleerde doelen. Ik creëer graag een fijne en laagdrempelige sfeer die bijdraagt aan jouw beleving en ervaring tijdens de trainingsessies.

Ik ben gespecialiseerd in kracht- en conditietraining en ik vind het als trainer te gek om gericht te kunnen werken aan trainingstechnieken en deze te optimaliseren. Het is mijn intentie om je de training met een voldaan gevoel te laten afsluiten, zodat je uitkijkt naar de volgende sessie. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je het gevoel hebt dat de trainingssessie een bijdrage levert aan het behalen van het doel op de lange termijn, want daar is het uiteindelijk om te doen. Ik sta met enthousiasme voor je klaar om je te helpen gezonder en fitter te gaan leven.

Opleidingen

  • Crossbox opleiding
  • Fitvak B
  • Fitvak A
  • Weightlifting clinic
  • Boksclinic / bokstrainer
  • EHBO / BHV

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op

 

Terug naar alle trainers