Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

Nathan den Elzen

Tot ongeveer mijn 18e heb ik op landelijk niveau gevoetbald. Ik had altijd de ambitie om profvoetballer te worden, dus naast voetbaltrainingen was ik ook vaak in de sportschool te vinden. Deze trainingsbelasting vroeg veel van mijn lichaam, daarom begon ik sportopleidingen te volgen, zodat ik de belasting zelfstandig kon managen.

Tijdens deze periode ontdekte ik de kracht van fitness. Ik werd niet alleen fysiek sterker, maar ik werd energieker en ik ging steeds beter in mijn vel zitten. Krachttraining wordt vaak geassocieerd met gespierder worden en bodybuilding, maar ik ben ervan overtuigd dat een juiste combinatie van kracht- en conditietraining voor iedereen van grote waarde kan zijn. Door deze ontdekking is voor mij ook de passie voor personal training ontstaan. Mijn doel is om jou ook de kracht van fitness te laten ontdekken en samen toe te werken naar jouw “beste versie”.

Naast fitness heb ik ook een grote passie voor voeding. Ik vind het fascinerend om te zien wat voor invloed voeding heeft op je prestaties. Inmiddels zijn er talloze voedingsapplicaties en -producten ontwikkeld, echter blijft persoonlijke voedingscoaching in combinatie met een plan dat specifiek op jou is afgestemd, een waardevolle methode die succes kan garanderen.

Iedereen is anders, dus om progressie te boeken is maatwerk nodig en dat kan ik als personal trainer uitstekend toepassen. Bij het opstellen van een persoonlijk plan wil ik graag wetenschappelijke informatie vertalen naar praktische oplossingen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je (eventuele) veranderingen in je levensstijl, kunt implementeren binnen je huidige leefstijl. Veranderingen die niet haalbaar zijn, kunnen hoogstens werken voor de korte termijn. Ik wil samen met jou toewerken naar een langetermijnresultaat waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Opleidingen

  • AALO Personal Trainer
  • Fitvak A
  • Fitvak B
  • HBO Minor Sportvoeding
  • HBO Bachelor - Leisure & Eventmanagement
  • EHBO / BHV

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op

 

Terug naar alle trainers