Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

Rosa Faber

Mijn werk als personal trainer is mijn passie en een manier van leven geworden. Sport speelt al jaren een grote rol in mijn leven; zo ben ik actief in korfbal, kitesurfen, hardlopen en yoga. Dat lijkt misschien veel, maar ik heb daarbij altijd aandacht voor een goede balans tussen inspanning en rust. Iets dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar voor iedereen belangrijk is.

Je hebt tenslotte maar één lichaam, dus het is belangrijk om daar met zorg mee om te gaan. Deze boodschap geef ik ook graag mee als personal trainer. Door het toepassen van maatwerk op het gebied van beweging, voeding, ontspanning en rust werken we samen toe naar jouw gewenste resultaten.

Ik wil je inspireren en motiveren om de weg daarnaartoe met plezier te doorlopen door samen haalbare doelen te stellen voor de korte- en lange termijn. Doelen bereiken en resultaat zien, werkt namelijk motiverend.

De personal trainingssessies vul ik graag gevarieerd en afwisselend voor je in. Op die manier ervaar je steeds nieuwe trainingsprikkels en blijf je continu uitgedaagd. En misschien verleg jij zo nu en dan wel je grenzen: we zijn tenslotte sterker dan we denken.

Ik breng graag mijn kennis met betrekking tot bewegen, voeding en balans aan jou over om samen tot een duurzaam resultaat te komen. Het zal je verbazen waar je allemaal toe in staat bent!

Opleidingen

  • Vrije Universiteit Bewegingswetenschappen
  • NASM Personal Trainer
  • Fitvak A
  • EHBO / BHV

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op

 

Terug naar alle trainers