Wij geloven dat iedereen maximale levenskwaliteit kan behalen door zich zowel fysiek als mentaal gezond te voelen.

Tom Vermander

Sporten is wat ik zelf graag doe, maar waar ik ook graag anderen bij begeleid. Ik heb diverse sporten beoefend, zoals voetbal, judo en zwemmen, maar mijn voorkeur gaat uit naar fitness en krachttraining. Ik heb ervaring opgedaan in het geven van fitnessbegeleiding, judo- en kickbokslessen.

Voor SAM Personal Training verzorg ik de outdoor bootcamp trainingen. Ik ben een gemotiveerde trainer met een positieve insteek. Ik ga zelf graag uitdagingen aan en daar wil ik sporters in meenemen. Ik wil dat ze net dat beetje extra geven, zodat ze doorgaan wanneer ze eigenlijk willen stoppen. Doorzetten wordt immers beloond!

Ik vind het belangrijk om tijdens een groepstraining ook aandacht te hebben voor het individu, zoals: persoonlijke doelen, sportachtergrond en eventuele medische zaken om rekening mee te houden. Ik stem de trainingen daarop af en wil zo een betrouwbare en veilige sfeer creëren. Ik kies graag voor afwisselende trainingen met een combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen om aan de algehele fitheid te werken. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen doelstelling, waarbij we elkaar meenemen in een motiverende ‘groepsflow’.

Opleidingen

  • Crossbox opleiding
  • Fitvak A
  • Fitvak B
  • Kickbox clinics
  • EHBO / BHV

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op

 

Terug naar alle trainers