STUDIO SAM PT

Groepsfitness

Laat je motiveren door een unieke mix van fun, intensiteit en beleving bij Studio SAM PT! Onze fitness studio is ruimtelijk en sfeervol ingericht waardoor jij je al snel thuis zult voelen. We bieden je verschillende lessen met elk een eigen indentiteit volgens een vast lesrooster. Alle trainers werken vanuit een passie voor hun vak en helpen jou graag bij het behalen van je doelstelling(en). 

Groepslessen

Als je graag in een groep met enthousiaste medesporters traint is ons groepsfitness programma echt iets voor jou! We bieden vijf verschillende groepslessen aan die altijd onder begeleiding van gekwalificeerde trainers staan. Je traint in groepen van maximaal 15 deelnemers. 

Positief groepsgevoel

Welke les je ook volgt, geen enkele training is hetzelfde! Je leert gemotiveerde medesporters kennen en jullie creëren samen een positief groepsgevoel waardoor het sporten een plek krijgt binnen je sociale leven. Van elke workout maken we een beleving, zodat jij het beste uit jezelf haalt.

Gratis proefles aanvragen

Overzicht groepslessen

Ons groepsfitness programma bestaat uit vijf verschillende groepslessen:

Onze groeplessen volg je al vanaf €30,00 per maand. Geen inschrijfgeld, geen opzegtermijn en geen opstartkosten. Het is ook mogelijk om groepsfitness te combineren met onze outdoor bootcamp lessen.

Gratis proefles aanvragen

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
9.15-10.15     Basics     H.I.I.T. 45 Basics
10.30-11.30             Kracht
19.00-20.00 Basics   Kracht Cross      
19.15-20.15     Bootcamp *        
19.00-20.00 Bootcamp *            

  * Locatie Bootcamp: Dobbeplas Nootdorp

Small group training

Liever trainen in klein groepsverband? Kies dan voor Small group training. Met Small group training train je in een groep van maximaal zes deelnemers. De aanpak blijft op deze manier persoonlijk. Je werkt aan jouw eigen doelstelling, maar volgt samen de trainingssessies in een motiverende groepsflow.

Lees meer

Bootcamp

Bootcamp is hèt fitnessprogramma voor iedereen die graag wil sporten in de buitenlucht! De combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen zorgen ervoor dat je jouw doelstelling(en) behaalt. Je traint met je eigen lichaamsgewicht en losse trainingsmaterialen, wat zorgt voor een afwisselende en effectieve training. 

Lees meer